Open Skies 2019

Tijd en adres

Tijd: augustus 17, 2019 20:00

Adres: De Betteld - Aaltenseweg 11 Zelhem

Organized By: Events for Christ

Info

Een festival waar aanbidding centraal staat en waar aanbiddingsleiders uit binnen- en buitenland met de deelnemers op zoek gaan naar geestelijke vernieuwing en verdieping: dat is de formule die van de eerste twee edities van het Openskies Worship festival een succes maakte. De derde editie, van 16 t/m 18 augustus 22.00 uur in Zelhem, laat met de eerste geboekte namen gelijk merken dat dit een jaargang wordt om niet te missen. Ben Hastings (Hillsong United), Reuben Morgan, Leeland, Lucy Grimble, Nathan Jess en Wilder Shores zijn in ieder geval van de partij.

Aanbidding heeft een belangrijke plek in veel kerken, maar ook daarbuiten. Het verwijdert barrières die iemand kan ervaren door angst en teleurstelling, meestal in een systeem van beperkende religie. Aanbidding werkt zo bevrijdend; het helpt om de blik op God te richten. Waar veel mensen samen aanbidden, ontstaat een open en uitnodigende omgeving die als het ware symbool staat voor een open hemel. Dat werd de visie waarmee de organisatoren de afgelopen twee jaar de eerste edities van het Openskies Worship festival opzetten. Het festival bleek een schot in de roos. En voor dit derde jaar zijn direct al een aantal aansprekende namen geboekt.

Bevestigd

Ook Kees de Vreugd is er dit jaar weer bij. Kees is er al vanaf het eerste jaar bij en we zijn zeer blij om zijn verfrissende, nederlandstalige, muziek weer te hebben op het festival. Kees zijn nieuwe album ‘Morgen start vandaag’ kwam begin dit jaar uit. De songs zijn gevormd door het leven en geschreven vanuit hoop. Met zijn teksten en muziek wil Kees je inspireren en meenemen op een reis tussen hemel en aarde.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

.